Рамка за душек М, 160/200, М, 160/200 | Мебел Виденов
М

160/200, Рамка за душек , 160/200

Рамка за душек М, 160/200 1
Рамка за душек М, 160/200 1_thumb
6400 ден
Попуст: -27%
4700 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Рамките за душеци М се сигурни и удобни.
Изработена од квадратски профил со дебелина од 0,9 мм и повеќеслојни летви од бука.
Пластични чевли за помалку бучава.
Број на летви: 13 парчиња за единечна рамка за душек и 26 парчиња за двојна рамка за душек.
Висина на рамката: 4 см.
Нема можност да се монтира механизам за кревање. Без плочи и дупки за монтирање на механизам за подигнување на душекот.
Издржливост до 90 кг. за единечна рамка за душек.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред
Слични производи
Последно видени