Рамка за душек Стандарт, 140/200, на склопување, Стандарт | Мебел Виденов
Стандарт

140/200, Рамка за душек на склопување

Рамка за душек Стандарт, 140/200, на склопување 1
Рамка за душек Стандарт, 140/200, на склопување 1_thumb
5300 ден
Попуст: -25%
4000 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Рамка за душеци Стандарт, на склопување
Не може да се користи механизам за подигнување на душекот.
Рамка:
- повеќеслојно буково дрво 22 мм.
Ребра (летви):
- повеќеслојно буково дрво – ширина 53/60 мм. и дебелина 8/10/12 мм.
- носачи (чевли) од полиетилен
- висина на рамката 5 см.
Број на летви на единечна рамка:
- за димензија со должина од 190 см - 15 пар.
- за димензија со должина 200 см - 16 пар.
Број на летви на двојна рамка:
- за димензија со должина од 190 см - 30 пар.
- за димензија со должина 200 см - 32 пар.
Компактните рамки се испорачуваат не склопени во силен и лесен пакет за носење.
Тие заштедуваат непријатности и дополнителни трошоци по купувањето. Главната структурна рамка е изработена од повеќеслојно буково дрво. Се карактеризира со голема јачина и отпорност на тешки товари. Летвите, кои се изработени од ламинирано буково дрво, претставуваат основа за душек со одлична еластичност и издржливост под постојано оптоварување. Флексибилноста на носачите на полимер (чевли) обезбедува максимална стабилност при торзија (извртување) или други видови на деформација на кои се подложни летвите. Рамките на душеците овозможуваат природна вентилација на душеците и го продолжуваат нивниот живот.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Стандарт 700.00 ден. 200.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени

Следете не