Рамка за плакар Неви, Неви, сив металик | Мебел Виденов
Неви

Рамка за плакар , сив металик

Рамка за плакар Неви 1
Рамка за плакар Неви 2
Рамка за плакар Неви 3
Рамка за плакар Неви 1_thumb
Рамка за плакар Неви 2_thumb
Рамка за плакар Неви 3_thumb
4600 ден
Попуст: -38%
2800 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Рамка за плакар.
Рамката му дава естетски покомплетен изглед на плакарот.
Димензии:
- L275 B6 H212 см.
Материјали:
- иверица
Декорација:
- сив металик
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на Мебел Виденов.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Слични производи
Последно видени