Шкаф Арко 2 + LED осветлување, Арко 2, даб артисан + сив графит | Мебел Виденов
Арко 2

Шкаф + LED осветлување , даб артисан + сив графит

Шкаф Арко 2 + LED осветлување 1
Шкаф Арко 2 + LED осветлување 2
Шкаф Арко 2 + LED осветлување 1_thumb
Шкаф Арко 2 + LED осветлување 2_thumb
12500 ден
9200 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L138,2 B40 H90,5 cм
Основа:
- ламинирана иверка
- стакло
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
 
Слични производи
Последно видени