Шкаф Белфорт, Белфорт, бeл cjаj + американски орев | Мебел Виденов
Белфорт

Шкаф , бeл cjаj + американски орев

Шкаф Белфорт 1
Шкаф Белфорт 2
Шкаф Белфорт 3
Шкаф Белфорт 1_thumb
Шкаф Белфорт 2_thumb
Шкаф Белфорт 3_thumb
17400 ден
Попуст: -40%
10300 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Другите производи од серијата „Белфорт“ можете да ги видите тука:
Димензии:
- L150 B41 H128 см.
Основа:
- ламинирана иверка
Врати/чела:
- MDF
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на Мебел Виденов.
Постојаната изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
 
Слични производи
Последно видени