Шкаф Деос 1, Деос 1, бела текстура + лајм | Мебел Виденов
Деос 1

Шкаф , бела текстура + лајм

Шкаф Деос 1 1
Шкаф Деос 1 2
Шкаф Деос 1 1_thumb
Шкаф Деос 1 2_thumb
5800 ден
Попуст: -32%
3900 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L45 B42 H192.5 см.
Основа:
- ламинирана иверица
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 195 / 45,5 / 7 см, тежина 36,6 кг.
Пакет 2: 139 / 45,5 / 2,5 см, тежина 7,2 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Деос 1 900.00 ден. 200.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Комбинирайте с:
Последно видени

Следете не