Шкаф Фиола, Фиола, темна цреша riverside + бел сјај | Мебел Виденов
Фиола

Шкаф , темна цреша riverside + бел сјај

Шкаф Фиола 1
Шкаф Фиола 1_thumb
10200 ден
7500 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L90 B45 H112 cм
Материјал на основа:
- ламинирана иверица
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 108/48/12 см, тежина 33 кг
Пакет 1: 92/48/12 см, тежина 21 кг
Слични производи
Последно видени