Шкаф Кама + LED осветлување, Кама, даб камарг + црно | Мебел Виденов
Кама

Шкаф + LED осветлување , даб камарг + црно

Шкаф Кама + LED осветлување 1
Шкаф Кама + LED осветлување 2
Шкаф Кама + LED осветлување 3
Шкаф Кама + LED осветлување 1_thumb
Шкаф Кама + LED осветлување 2_thumb
Шкаф Кама + LED осветлување 3_thumb
19700 ден
Промоција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Другите производи од серијата Кама можете да ги видите тука:
https://videnov.bg/searching?title=%D0%BA%D0%B0%D0%BC%D0%B0
Димензии:
- L119 B40 H148 см.
Основа:
- ламинирана иверка
Врати/предници:
- ламинирана иверка
- стакло
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на Мебел Виденов.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Кама 2200.00 ден. 500.00 ден. 200.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не