Шкаф Легро B, Легро B, даб артисан + антрацит + црна | Мебел Виденов
Легро B

Шкаф , даб артисан + антрацит + црна

Шкаф Легро B 1
Шкаф Легро B 2
Шкаф Легро B 1_thumb
Шкаф Легро B 2_thumb
10700 ден
Попуст: -50%
5300 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L120 B42 H75 см.
Материјали:
- ламинирана иверица
- декорација: даб артисан + антрацит + црна
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 140/46/11 см, тежина 30 кг.
Пакет 2: 70/66/5 см, тежина 9 кг.

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Легро B 1600.00 ден. 500.00 ден. 200.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени