Шкаф Локса, Локса, бор andersen + даб grandson | Мебел Виденов
Локса

Шкаф , бор andersen + даб grandson

Шкаф Локса 1
Шкаф Локса 2
Шкаф Локса 3
Шкаф Локса 4
Шкаф Локса 1_thumb
Шкаф Локса 2_thumb
Шкаф Локса 3_thumb
Шкаф Локса 4_thumb
10300 ден
7900 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L102 B42,5 H99 см
Основа:
- иверка
- метални рачки
Предности:
- непречено затворање
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на мебелот.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 106/46/11 см, тежина 28,3 кг.
Пакет 2: 93/49/5 см, тежина 8,35 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Локса 1600.00 ден. 200.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени