Шкаф Локса 148, Локса 148, бор andersen + даб grandson | Мебел Виденов
Локса 148

Шкаф , бор andersen + даб grandson

Шкаф Локса 148 1
Шкаф Локса 148 2
Шкаф Локса 148 3
Шкаф Локса 148 4
Шкаф Локса 148 1_thumb
Шкаф Локса 148 2_thumb
Шкаф Локса 148 3_thumb
Шкаф Локса 148 4_thumb
16400 ден
12800 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L148 B42,5 H99 см
Основа:
- иверка
- метални рачки
Предности:
- непречено затворање
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 104/47/13 см, тежина 30 кг.
Пакет 2: 155/43/8 см, тежина 27,4 кг.

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Локса 148 1200.00 ден. 200.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени