Шкаф Лукас, Лукас, даб артисан + црн мат | Мебел Виденов
Лукас

Шкаф , даб артисан + црн мат

Шкаф Лукас 1
Шкаф Лукас 2
Шкаф Лукас 3
Шкаф Лукас 1_thumb
Шкаф Лукас 2_thumb
Шкаф Лукас 3_thumb
14400 ден
11100 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L90 G60 H193 см.
Основа:
- ламинирана иверка
- декор: даб артисан + црн мат
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на Мебел Виденов.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 108,4 / 9 / 61,7 см, тежина 31 кг.
Пакет 1: 196,9 / 7,7 / 66,3 см, тежина 45 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Лукас 1500.00 ден. 400.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени