Шкаф Нексо 1, Нексо 1, дaб артисан + бeло | Мебел Виденов
Нексо 1

Шкаф , дaб артисан + бeло

Шкаф Нексо 1 1
Шкаф Нексо 1 2
Шкаф Нексо 1 3
Шкаф Нексо 1 1_thumb
Шкаф Нексо 1 2_thumb
Шкаф Нексо 1 3_thumb
10400 ден
Попуст: -38%
6400 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L84 B40 H134 см
Основа:
- ламинирана иверка
Боја: даб артисан + бело
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Слични производи
Последно видени