Шкаф Сивела, Сивела, сив даб крафт + темен ателиер | Мебел Виденов
Сивела

Шкаф , сив даб крафт + темен ателиер

Шкаф Сивела 1
Шкаф Сивела 1_thumb
9000 ден
Попуст: -31%
6100 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L90 B45 H107 cм.
Материјал на основа:
- ламинирана иверица
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 92/48/13 см, тежина 27 кг
Пакет 2: 94/48/13 см, тежина 22 кг
Слични производи
Последно видени