Шкаф Верон L, Верон L, даб сонома + венге | Мебел Виденов
Верон L

Шкаф , даб сонома + венге

Шкаф Верон L 1
Шкаф Верон L 2
Шкаф Верон L 1_thumb
Шкаф Верон L 2_thumb
3100 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Шкаф Верон L со две врати
- димензии: L110 B43 H76 см.
- основа и врати: ламинирана иверица, декорација - венге + даб сонома
- полици: 2 парчиња.
- рачки: 2 парчиња., алуминиумски
Можете да го поставите шкафот Верон L било каде во вашиот дом и тој ќе ја игра својата улога без проблеми.
Моделот нуди отворен и затворен простор за складирање на разни предмети за домаќинство. Овој шкаф е целосно изработен од овластен квалитет и потекло со ламинирана иверица. Можете да го склопите дома со непрофесионални алатки и вештини, следејќи го упатството за склопување вклучен во пакетот.
* овој производ не е достапен во склопена форма
* не е погоден за полуотворени или влажни простории
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Одржување: Избришете ги површините со влажна крпа. Производи за чистење и материјали што содржат абразивни честички не се користат.
Број на пакети: 3
Пакет 1: 77/48/9 см, тежина 14,2 кг.
Пакет 2: 117/50/6 см, тежина 13,6 кг.
Пакет 3: 20/15/10 см, тежина 1 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Верон L 700.00 ден. 200.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не