Шкаф Виела, Виела, сонома truffle + венге магија | Мебел Виденов
Виела

Шкаф , сонома truffle + венге магија

Шкаф Виела 1
Шкаф Виела 2
Шкаф Виела 3
Шкаф Виела 1_thumb
Шкаф Виела 2_thumb
Шкаф Виела 3_thumb
6800 ден
Попуст: -28%
4900 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L45 B40 H206.5 см.
Основа:
-ламинирана иверица
- стакло
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 205/45/7 см, тежина 32,9 кг.
Пакет 2: 139 / 42,5 / 6 см, тежина 6,85 кг.
Пакет 3: 45/37 / 4,5 см, тежина 6,5 кг.
Слични производи
Последно видени