Шкаф за ѕид Деос, Деос, бела текстура + лајм | Мебел Виденов
Деос

Шкаф за ѕид , бела текстура + лајм

Шкаф за ѕид Деос 1
Шкаф за ѕид Деос 2
Шкаф за ѕид Деос 3
Шкаф за ѕид Деос 1_thumb
Шкаф за ѕид Деос 2_thumb
Шкаф за ѕид Деос 3_thumb
2900 ден
2200 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димнзии:
- L100 B30 H40 см.
Основа:
- ламинирана иверица
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 104,5 / 30,5 / 7,5 см, тежина 12,6 кг.
Пакет 2: 75,5 / 30/4 см, тежина 4 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Деос 800.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени