Шкаф за ѕид Селе, Селе, даб вотан + бел сјај | Мебел Виденов
Селе

Шкаф за ѕид , даб вотан + бел сјај

Шкаф за ѕид Селе 1
Шкаф за ѕид Селе 2
Шкаф за ѕид Селе 3
Шкаф за ѕид Селе 1_thumb
Шкаф за ѕид Селе 2_thumb
Шкаф за ѕид Селе 3_thumb
4900 ден
Попуст: -35%
3100 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Потребно е монтирање на ѕид!
Димензии:
- L135 B31 H37 см.
Материјали:
- ламинирана иверка
Врати:
- иверица, бел сјај
- метални рачки
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 150/31/5 см, тежина 12,8 кг.
Пакет 2: 137/36/2 см. Тежина 5,85 кг.

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Селе 1000.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Комбинирайте с:
Последно видени

Следете не