Шкаф за печка тип Раховец, Надja 139, Надja 139, бeл cjаj | Мебел Виденов
Надja 139

Шкаф за печка тип Раховец , бeл cjаj

Шкаф за печка тип Раховец, Надja 139 1
Шкаф за печка тип Раховец, Надja 139 2
Шкаф за печка тип Раховец, Надja 139 3
Шкаф за печка тип Раховец, Надja 139 1_thumb
Шкаф за печка тип Раховец, Надja 139 2_thumb
Шкаф за печка тип Раховец, Надja 139 3_thumb
3000 ден
2100 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

бeл cjаj

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L60 / B46.5 / H47 см.
Основа: иверица, бела шагре боја
Врати и предници: иверица, бела сјај боја
Механизми:
- метална рачка
- шарки со непречено затворање
Обрнете внимание!
Плотната за кујна се нуди одделно и не е вклучена во цената на шкафот.
Шкафот е погоден само за ПВЦ цокла.
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Орманите се испорачуваат не зглобени. Наведената цена не вклучува детали за кујни, столбови и услуги за испорака и монтирање. Шкафот се поставува на подот на четири прилагодливи ПВЦ ногарки-H10 см.
 Модерната кујна е одлична комбинација на функција и дизајн. Со модуларни системи во кујната можете да направите оптимално користење на просторот што го имате. За да се запознаете со можностите што ги нуди модуларниот систем Надја, погледнете ги сите модули и елементи неопходни за комплетната опрема на вашата кујна - плотна, грб, цокла, чешма и сите елементи за поврзување. Ламинираната иверица која се користи за производство на овој производ е со сертифицирано потекло и квалитет, исполнувајќи ги високите европски стандарди за екологија и безбедност. Орманите се испорачуваат во силен и лесен пакет за носење, со лесни за следење упатствата за монтирање. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 67/52 / 9,5 см, тежина 7,6 кг.
Пакет 2: 20/16/10 см, тежина 0,6 кг.
Пакет 3: 40/30/3 см, тежина 2,2 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Надja 139 700.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не