Шкафче Ивел, Ивел, даб антрацит + бел сјај | Мебел Виденов
Ивел

Шкафче , даб антрацит + бел сјај

Шкафче Ивел 1
Шкафче Ивел 2
Шкафче Ивел 3
Шкафче Ивел 4
Шкафче Ивел 1_thumb
Шкафче Ивел 2_thumb
Шкафче Ивел 3_thumb
Шкафче Ивел 4_thumb
3600 ден
2400 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Шкафче Ивел
Димензии:
- L40 B45 H55 см.
Материјали:
-ламинирана иверица, декор даб антрацит + бел сјај; шини за фиоки, алуминиумска рачка
Предимства:
- PVC тркалца
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на Мебел Виденов.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот.Оставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 56/44/13 см, тежина 16,5 кг.
 
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Ивел 500.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени