Софа Артон, Артон, сива + црна кожа | Мебел Виденов
Артон

Софа , сива + црна кожа

Софа Артон 1
Софа Артон 2
Софа Артон 3
Софа Артон 4
Софа Артон 5
Софа Артон 6
Софа Артон 7
Софа Артон 1_thumb
Софа Артон 2_thumb
Софа Артон 3_thumb
Софа Артон 4_thumb
Софа Артон 5_thumb
Софа Артон 6_thumb
Софа Артон 7_thumb
18700 ден
13600 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
-L180 B71 H78 см.
- просторот за спиењ: 90/180 см
Лицев материјал:
- текстил полиестер, еко кожа
Тапацир / пополнување:
- полиуретанска пена 9см
- основа: тапацирани појаси
- Механизам за кревет:
- клик - клак
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број на пакети: 1
Пакет 1: 180/92/22 см., тежина - 31 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Артон 700.00 ден. 400.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не