Софа Диело, Диело, сина | Мебел Виденов
Диело

Софа , сина

Софа Диело 1
Софа Диело 2
Софа Диело 3
Софа Диело 4
Софа Диело 5
Софа Диело 6
Софа Диело 7
Софа Диело 1_thumb
Софа Диело 2_thumb
Софа Диело 3_thumb
Софа Диело 4_thumb
Софа Диело 5_thumb
Софа Диело 6_thumb
Софа Диело 7_thumb
40300 ден
24800 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

сина

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Софа Диело:
Димензии
- L195 B75 H80 см.
Лицев материјал:
- текстил 100% полиестер
Тапацир/Полнење
- пена
Основа на тапацир
- пружини
Конструкција
- иверица, цврсто дрво ,шпер плоча, пружини
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број пакети: 1
Пакет 1: 197/90/48 см., тежина - 46 кг.

 

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Диело 700.00 ден. 900.00 ден. 300.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не