Софа на спуштање Аристо, Аристо, сина | Мебел Виденов
Аристо

Софа на спуштање , сина

Софа на спуштање Аристо 1
Софа на спуштање Аристо 2
Софа на спуштање Аристо 3
Софа на спуштање Аристо 4
Софа на спуштање Аристо 5
Софа на спуштање Аристо 6
Софа на спуштање Аристо 1_thumb
Софа на спуштање Аристо 2_thumb
Софа на спуштање Аристо 3_thumb
Софа на спуштање Аристо 4_thumb
Софа на спуштање Аристо 5_thumb
Софа на спуштање Аристо 6_thumb
25300 ден
Промоција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

сина

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Димензии:
- L208 B91 H65-78 см.
- површина за спиење: 110/190 см.
Лицев материјал:
- текстил полиестер
Тапацир/полнење:
- основа: цик-цак пружини, ремени
- седиште/потпирачи: полиуретанска пена
Конструкција:
- цврсто дрво
- иверица, ПДВ
Предности:
* функција кревет: клик - клак
* сандак
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри заради можноста за сечење на тапацирот.
Постојаната изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
Број пакети: 2
Пакет 1: 191/91/78 см., тежина 51 кг.
Пакет 2: 93/51/15 см., тежина 18 кг.

 

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Аристо 700.00 ден. 1100.00 ден. 300.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не