Спална соба Захир (без вкл. душек), Захир, венге + бело | Мебел Виденов
Захир

Спална соба , венге + бело

Спална соба Захир (без вкл. душек) 1
Спална соба Захир (без вкл. душек) 2
Спална соба Захир (без вкл. душек) 3
Спална соба Захир (без вкл. душек) 1_thumb
Спална соба Захир (без вкл. душек) 2_thumb
Спална соба Захир (без вкл. душек) 3_thumb
17500 ден
Попуст: -47%
9200 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 30 дена

Спална соба Захир
Комплетот вклучува кревет, плакар и 2 ноќни шкафчиња.
Креветот е погоден за едностран или двостран душек 160/200 см.
Ако ја изберете опцијата со двостран душек, мора да купите и рамка за душек со соодветна големина.
Не може да се користи механизам за подигнување на душекот.
Димензии:
- кревет: L163.6 B203,2 H60 см.
- плакар: L123.6 B50 H187 см.
- ноќно шкафче: L48 B22 H32 см.
Материјали: ламинирана иверица, украс венге + бело
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Во цената на артиклите не е вклучен монтажа, чија вредност е наведена во категоријата услуги од лентата со мени.
Наведената цена не вклучува душек.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот.Оставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 6
Пакет 1: 128/51 / 9,5 см, тежина 23,6 кг.
Пакет 2: 185/51 / 5,5 см, тежина 27,5 кг.
Пакет 3: 184/41 / 5,5 см, тежина 22 кг.
Пакет 4: 204/21 / 7,5 см, тежина 11 кг.
Пакет 5: 168 / 60,5 / 4 см, тежина 15,8 кг.
Пакет 6: 52/26 / 17,5 см, тежина 11 кг
Слични производи
Последно видени