Спален комплет 160/200 Електа, Електа, 160/200, даб сонома + антрацит мат | Мебел Виденов
Електа

Спален комплет 160/200 , даб сонома + антрацит мат , 160/200

Спален комплет 160/200 Електа 1
Спален комплет 160/200 Електа 2
Спален комплет 160/200 Електа 3
Спален комплет 160/200 Електа 4
Спален комплет 160/200 Електа 5
Спален комплет 160/200 Електа 1_thumb
Спален комплет 160/200 Електа 2_thumb
Спален комплет 160/200 Електа 3_thumb
Спален комплет 160/200 Електа 4_thumb
Спален комплет 160/200 Електа 5_thumb
48200 ден
32700 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Спална соба Електа 160/200
Комплетот вклучува кревет, плакар, комода и 2 ноќни шкафчиња.
Креветот е погоден за едностран душек и двостран душек 160/200 см..
Може да се користи механизам за подигнување на душекот - стандарден сет.
Димензии:
- кревет: L164 B208 H85/35 см.
- плакар: L172.5 B48.5 H185 см.
- комода: L120 B43 H76 см.
- ноќно шкафче: L45 B38 H40 см.
Материјал:
- ламинирана иверица
Тапацир:
- текстил
Ова е целосно решение за мебел во спална соба, кој се карактеризира со одлични квалитети на мебел во сетот. Мебел за спални соби што совршено ја исполнува колекцијата со содржина. Плакарот има практичен функционален распоред, кој нуди чување облека и постелнина во насоодветна форма. Препорачуваме да купите механизам на гас за подигнување на душекот и на дното за креветот. Механизмот ви овозможува да го користите просторот под душекот за постелнина и предмети. Рамката на душекот овозможува природна вентилација на душекот. Сите користени материјали се сертифицирани и безбедни за здравјето на луѓето.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот.
Наведената цена не вклучува душек.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
Број пакети: 14
Пакет 1: 187/55/4 см., тежина 18 кг.
Пакет 2: 187/55/4 см., тежина 18 кг.
Пакет 3: 182/57/8 см., тежина 32 кг.
Пакет 4: 93/56/7 см., тежина 16 кг.
Пакет 5: 187/51/5 см., тежина 20 кг.
Пакет 6: 187/51/5 см., тежина 20 кг.
Пакет 7: 177/90/3 см., тежина 16.5 кг.
Пакет 8: 210/33/6 см., тежина 16 кг.
Пакет 9: 172/35/5 см., тежина 12.5 кг.
Пакет 10: 128/53/7 см., тежина 25 кг.
Пакет 11: 125/50/7.5 см., тежина 19 кг.
Пакет 12: 57/48/9 см., тежина 9.5 кг.
Пакет 13: 57/48/9 см., тежина 9.5 кг.
Пакет 14: 40/25/20 см., тежина 7.5 кг.

 

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Електа 5700.00 ден. 1700.00 ден. 600.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Комбинирајте со:
Слични производи
Последно видени

Следете не