Спален комплет Валенти, Валенти, 160/200, даб коњак + Silk | Мебел Виденов
Валенти

Спален комплет , даб коњак + Silk , 160/200

Спален комплет Валенти 1
Спален комплет Валенти 2
Спален комплет Валенти 3
Спален комплет Валенти 4
Спален комплет Валенти 5
Спален комплет Валенти 6
Спален комплет Валенти 7
Спален комплет Валенти 1_thumb
Спален комплет Валенти 2_thumb
Спален комплет Валенти 3_thumb
Спален комплет Валенти 4_thumb
Спален комплет Валенти 5_thumb
Спален комплет Валенти 6_thumb
Спален комплет Валенти 7_thumb
32500 ден
Промоција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 30 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Комплетот вклучува кревет,плакар и ноќни шкафчиња 2 броја.
Креветот е погоден за едностран или двостран душек 160/200 см.
За овој модел е погоден механизам за подигнување Специјалниот сет + дно од МДФ
Ако ја изберете опцијата со двостран душек, треба да купите рамка за душек со соодветна големина.
Размери:
- кревет: L174 B206 H100 см.
- плакар: L243 В50 H210 см.
- ноќно шкафче : L50 B42 H39 см.
Материали: ламинирана иверица, декор Коњак + Silk
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Наведената цена не вклучува душек.
На илустрацијата, креветот има едностран душек.
Во цената на артиклите не е вклучен монтажа, чија вредност е наведена во категоријата услуги од лентата со мени. Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот. Оставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број  пакети: 14
Пакет 1: 245/55/8 см., тежина - 35 кг.
Пакет 2: 214/57/5 см., тежина- 30.5 кг.
Пакет 3: 205/60/7 см., тежина - 29.5 кг.
Пакет 4: 85/57/7 см., тежина - 21.2 кг.
Пакет 5: 120/50/5 см., тежина - 16.8 кг.
Пакет 6: 122/50/5 см., тежина - 19.6 кг.
Пакет 7: 71/48/7 см., тежина - 10.5 кг.
Пакет 8: 245/11/13 см., тежина - 11 кг.
Пакет 9: 177/107/3 см., тежина - 30 кг.
Пакет 10: 203/26/8 см., тежина - 26 кг.
Пакет 11: 85/36/12 см., тежина - 12 кг.
Пакет 12: 60/50/12 см., тежина - 11 кг.
Пакет 13: 60/50/12 см., тежина - 11 кг.
Пакет 14: 52/15/20 см., тежина - 6.4 кг

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Валенти 5700.00 ден. 1500.00 ден. 600.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Комбинирајте со:
Слични производи
Последно видени

Следете не