Спална Аџани со фиоки за душек 160/200, Аџани, даб какао + свила | Мебел Виденов
Аџани

Спална + фиоки за душек 160/200 , даб какао + свила

Спална Аџани со фиоки за душек 160/200 1
Спална Аџани со фиоки за душек 160/200 2
Спална Аџани со фиоки за душек 160/200 3
Спална Аџани со фиоки за душек 160/200 4
Спална Аџани со фиоки за душек 160/200 5
Спална Аџани со фиоки за душек 160/200 6
Спална Аџани со фиоки за душек 160/200 1_thumb
Спална Аџани со фиоки за душек 160/200 2_thumb
Спална Аџани со фиоки за душек 160/200 3_thumb
Спална Аџани со фиоки за душек 160/200 4_thumb
Спална Аџани со фиоки за душек 160/200 5_thumb
Спална Аџани со фиоки за душек 160/200 6_thumb
24100 ден
16600 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Креветот е погоден за едностран и двостран душек со димензии 160/200.
Не може да се користи механизам за кревање душек.
Ако изберете двостран душек за вашиот кревет, треба да купите и рамка за душек со соодветна големина.
Димензии:
- кревет L164 B236 H89.5 см.
- ноќно шкафче: L59 B27 H60 см.
Материјали:
- иверица, ламинирана иверица, ПВЦ рабови
Боја/декорација:
- даб какао + свила
Предности:
- сандак
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Наведената цена не вклучува душек.
Цената на артиклите не вклучува монтажа, чија вредност е наведена во категоријата услуги од лентата со мени.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 9
Пакет 1: 110/54/8 см, тежина - 18,5 кг.
Пакет 2: 80/54/8 см, тежина - 12,5 кг.
Пакет 3: 160/38/8 см, тежина - 18 кг.
Пакет 4: 140/68/8 см, тежина - 32 кг.
Пакет 5: 95/42/6 см, тежина - 8 кг.
Пакет 6: 170/55/6 см, тежина - 28 кг.
Пакет 7: 70/70/6 см, тежина - 11 кг.
Пакет 8: 70/68/6 см, тежина - 11 кг.
Пакет 9: 40/15/15 см, тежина - 3,2 кг.
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Аџани 3300.00 ден. 700.00 ден. 300.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени

Следете не