Спална Амарија, Амарија | Мебел Виденов
Амарија

Спална

Спална Амарија 1
Спална Амарија 2
Спална Амарија 3
Спална Амарија 4
Спална Амарија 5
Спална Амарија 1_thumb
Спална Амарија 2_thumb
Спална Амарија 3_thumb
Спална Амарија 4_thumb
Спална Амарија 5_thumb
7200 ден
Промоција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Спална соба Амарија

Креветот е погоден за едностран и двостран душек со големина 160/200 см.
Не може да се користи механизам за кревање на душекот.
Ако ја изберете опцијата со двостран душек, мора да купите и рамка за душек (латофлекс) со соодветна големина.
 
Димензии:
- L164 B204 H35-90 см.
Материјали;
- ламинирано ПДЧ
-лицев материал текстил
- тапицерия: дунапрен, вата, допълнителни тапицерски материали
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на мебелот, не препорачуваме употреба на остри предмети и сечила, заради можноста за сечење или оштетување на површините.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлинa.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Комплектовка: Брой пакети: 3
Пакет 1: 171/83/5 см., тегло - 17 кг.
Пакет 2: 205/30/5 см., тегло - 14 кг.
Пакет 3: 20/10/10 см., тегло - 1.5 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Амарија 700.00 ден. 200.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Комбинирајте со:
Слични производи
Последно видени

Следете не