Спална Арет за душек 140/200 (без вкл. душек), Арет | Мебел Виденов
Арет

Спална за душек 140/200

Спална Арет за душек 140/200 (без вкл. душек) 1
Спална Арет за душек 140/200 (без вкл. душек) 1_thumb
9600 ден
Попуст: -35%
6200 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Спалната е погодна за едностран и за двостран душек 140/200 см.
Не може да се користи механизам за подигнување на душекот.
Ако ја изберете опцијата со двостран душек, мора да купите рамка за душек со соодветна големина.
Димензии:
- L150 B210 H80 см.
Градба:
- цврсто зимзелено дрво
Покриеност:
- безбоен лак од полиуретан
Хардвер:
- елементи за поврзување: конфорални завртки и букасти дипли, се вклучени во пакувањето.
Обрнете внимание!
Наведената цена не вклучува душек.
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на душекот. Поставете го душекот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Одржување: Избришете ги површините со влажна крпа.
Производи за чистење и материјали што содржат абразивни честички не се користат.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 152/82/13 см, тежина 14,5 кг.
Пакет 2: 204/16/11 см, тежина 10,5 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Арет 500.00 ден. 200.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени