Спална Елидор, за душек 160/200 + 2 ноќни шкафчиња, Елидор, патиниран песочен даб + матера | Мебел Виденов
Елидор

Спална за душек 160/200 + 2 ноќни шкафчиња , патиниран песочен даб + матера

Спална Елидор, за душек 160/200 + 2 ноќни шкафчиња 1
Спална Елидор, за душек 160/200 + 2 ноќни шкафчиња 2
Спална Елидор, за душек 160/200 + 2 ноќни шкафчиња 3
Спална Елидор, за душек 160/200 + 2 ноќни шкафчиња 4
Спална Елидор, за душек 160/200 + 2 ноќни шкафчиња 1_thumb
Спална Елидор, за душек 160/200 + 2 ноќни шкафчиња 2_thumb
Спална Елидор, за душек 160/200 + 2 ноќни шкафчиња 3_thumb
Спална Елидор, за душек 160/200 + 2 ноќни шкафчиња 4_thumb
33800 ден
Промоција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 7 дена

Креветот е погоден за двостран душек со димензии 160/200.
Не може да се користи механизам за подигнување на душекот.
* Наведената цена вклучува рамка за душек.
Димензии:
- спална: L164.4 B208.2 H102.5 см.
- ноќно шкафче: L51.6 B36.5 H100 см.
Основа:
- ламинирана иверица
Врати/предна страна:
- ламинирана иверица
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Наведената цена не вклучува душек.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на Мебел Виденов.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на душекот. Поставете го душекот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
Одржување: Користете микрофибер крпа натопена во раствор со млака вода и неутрален сапун
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакети кревет: 2
Пакет 1: 172,5 / 106/4 см, тежина 36,4 кг.
Пакет 2: 208/38 / 13,5 см, тежина 37 кг.
Број на пакети ноќни шкафчиња: 1
Пакет 1: 108/56/10 см, тежина 30 кг.
Број на пакети рамка за душек: 1
Пакет 1: 201 / 19,5 / 10,5 см, тежина 14 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Елидор 2200.00 ден. 800.00 ден. 300.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Комбинирајте со:
Слични производи
Последно видени

Следете не