Спална Хелен, за душек 160/200, Хелен, беж | Мебел Виденов
Хелен

Спална за душек 160/200 , беж

Спална Хелен, за душек 160/200 1
Спална Хелен, за душек 160/200 2
Спална Хелен, за душек 160/200 1_thumb
Спална Хелен, за душек 160/200 2_thumb
26400 ден
Попуст: -46%
14000 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Креветот е погоден само за двостран душек со димензии 160/200.
Креветот има фиксна рамка за душек.
Димензии:
- кревет: L181 B215 H95 см
Материјали:
- ламинирана иверка
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Наведената цена не вклучува душек.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 5
Пакет 1: 182/94/15 см, тежина 22,1 кг.
Пакет 2: 200/27/19 см, тежина 19,9 кг.
Пакет 3: 202/6/6 см, тежина 7,5 кг.
Пакет 4: 81/22/16 см, тежина 10 кг.
Пакет 5: 22/22/11 см, тежина 3,6 кг.
Слични производи
Последно видени