Спална Изола + 2 ноќни шкафчиња, Изола, даб евок + магма | Мебел Виденов
Изола

Спална + 2 ноќни шкафчиња за душек 160/200 , даб евок + магма

Спална Изола + 2 ноќни шкафчиња 1
Спална Изола + 2 ноќни шкафчиња 2
Спална Изола + 2 ноќни шкафчиња 3
Спална Изола + 2 ноќни шкафчиња 4
Спална Изола + 2 ноќни шкафчиња 5
Спална Изола + 2 ноќни шкафчиња 6
Спална Изола + 2 ноќни шкафчиња 1_thumb
Спална Изола + 2 ноќни шкафчиња 2_thumb
Спална Изола + 2 ноќни шкафчиња 3_thumb
Спална Изола + 2 ноќни шкафчиња 4_thumb
Спална Изола + 2 ноќни шкафчиња 5_thumb
Спална Изола + 2 ноќни шкафчиња 6_thumb
16600 ден
11500 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Спална Изола + 2 ноќни шкафчиња
Комплетот вклучува кревет и  2 ноќни шкафчиња.
Креветот е погоден за едностран или двостран душек 160/200 см.
Може да се користи механизам за кревање душек - специјален сет.
Ако ја изберете опцијата со двостран душек, мора да купите и рамка за душек со соодветна големина.
Димензии:
- кревет: L264 B206 H35 / 95,5 см.
- ноќно шкафче: L50 B43 H35 см.
- полица: L50 B15 H25 см.
Материјали: ламинирана иверка, декорација даб евок + магма.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Наведената цена не вклучува душек. На илустрација, креветот има едностран душек.
Цената на артиклите не вклучува монтажа, чија вредност е наведена во категоријата услуги од лентата со мени.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 6
Пакет 1: 216/83/5 см, тежина - 26 кг.
Пакет 2: 212/31/10 см, тежина - 28 кг.
Пакет 3: 160/38/8 см, тежина - 18 кг.
Пакет 4: 56/50/8 см, тежина - 12,7 кг.
Пакет 5: 56/50/8 см, тежина - 12,7 кг.
Пакет 6: 40/15/15 см, тежина - 3 кг.

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Изола 2200.00 ден. 700.00 ден. 200.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Комбинирајте со:
Слични производи
Последно видени

Следете не