Спална Медиолан, за душек 160/200 (без вкл.душек), Медиолан, даб артисан+ oxid + twist | Мебел Виденов
Медиолан

Спална, за душек 160/200 , даб артисан+ oxid + twist

Спална Медиолан, за душек 160/200 (без вкл.душек) 1
Спална Медиолан, за душек 160/200 (без вкл.душек) 2
Спална Медиолан, за душек 160/200 (без вкл.душек) 3
Спална Медиолан, за душек 160/200 (без вкл.душек) 1_thumb
Спална Медиолан, за душек 160/200 (без вкл.душек) 2_thumb
Спална Медиолан, за душек 160/200 (без вкл.душек) 3_thumb
36400 ден
22700 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Спалната е погодна за едностран или двостран душек со големина од 160/200 см.
Димензии:
- L276 B210 H91 cм.
Материјали:
- ламинирана иверка
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Во цената не е вклучен душекот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 5
Пакет 1: 72/39/19 см, тежина 24 кг.
Пакет 2: 163/93/60 см, тежина 44 кг.
Пакет 3: 226/29/10 см, тежина 32 кг.
Пакет 4: 198/35/90 см, тежина 20 кг.
Пакет 5: 84/50/11 см, тежина 13 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Медиолан 1100.00 ден. 400.00 ден. 300.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Комбинирайте с:
Последно видени

Следете не