Спална Селе за душек 160/200 (без вкл.душек), Селе, даб вотан | Мебел Виденов
Селе

Спална, за душек 160/200 , даб вотан

Спална Селе за душек 160/200 (без вкл.душек) 1
Спална Селе за душек 160/200 (без вкл.душек) 2
Спална Селе за душек 160/200 (без вкл.душек) 3
Спална Селе за душек 160/200 (без вкл.душек) 1_thumb
Спална Селе за душек 160/200 (без вкл.душек) 2_thumb
Спална Селе за душек 160/200 (без вкл.душек) 3_thumb
8800 ден
6700 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Креветот е погоден за едностран и двостран душек.
Ако изберете двостран душек за вашиот кревет, треба да купите и  рамка за душек со соодветна големина.
Димензии:
- L165 B206 H86 см.
Материјали:
- ламинирана иверица
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 173/86/5 см, тежина 29,8 кг.
Пакет 2: 217/21/8 см, тежина 15 кг.

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Селе 500.00 ден. 200.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени