Спална Севена за двостран душек 160/200, Севена, тeмно розова | Мебел Виденов
Севена

Спалнa , тeмно розова

Спална Севена за двостран душек 160/200 1
Спална Севена за двостран душек 160/200 2
Спална Севена за двостран душек 160/200 3
Спална Севена за двостран душек 160/200 4
Спална Севена за двостран душек 160/200 1_thumb
Спална Севена за двостран душек 160/200 2_thumb
Спална Севена за двостран душек 160/200 3_thumb
Спална Севена за двостран душек 160/200 4_thumb
17500 ден
Попуст: -26%
12900 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 15 дена

Креветот е погоден само за двострани душеци 160/200
Креветот е достапен со подлога за душеци - букови летви.
Не може да се користи механизам за подигнување на душекот.
Димензии:
- L208 B166 H90 см.
Материјали: текстил за лице за лице
- тапацир: пена, памучна волна, дополнителни материјали за тапацир
- конструкција: МДФ, цврсто дрво, метални летви од агол
* креветот е дополнително структурно засилен
Во светот на спални има стандард за голема удобност и тоа е тапациран кревет. Моделот Карена е пример за кревет со модерен дизајн и исклучително добар квалитет на изработка. Структурно зајакната рамка на креветот обезбедува сигурност и безбедност при зголемено оптоварување. За да се обезбеди вашиот мир на умот, ние дополнително ги зајакнавме аглите. Тапацирот со кој е тапациран креветот е силна и еластична ткаенина, со висока издржливост и лесно одржување. Основата на душекот се состои од посебни летви, кои се поставени во низата означена на дијаграмот на склопување. Тие се изработени од ламинирано буково дрво, кое се карактеризира со голема јачина на оптоварување. Ламеларните чевли се фиксираат со држачи кои не дозволуваат поместување при употреба. Креветот е во цврст и лесен пакет што може да се носи со упатства за инсталирање кои лесно се следат.
Обрнете внимание!
Наведената цена не вклучува душек.
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на душекот. Поставете го душекот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 166/92/5 см, тежина 8 кг.
Пакет 2: 210/26/15 см, тежина 27 кг.
Пакет 3: 29/19/12 см, тежина 1 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Севена 700.00 ден. 200.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Комбинирайте с:
Последно видени

Следете не