Спална Севена за двостран душек 160/200, Севена, сиво- кафeава | Мебел Виденов
Севена

Спална за душек 160/200 , сиво- кафeава

Спална Севена за двостран душек 160/200 1
Спална Севена за двостран душек 160/200 2
Спална Севена за двостран душек 160/200 3
Спална Севена за двостран душек 160/200 4
Спална Севена за двостран душек 160/200 1_thumb
Спална Севена за двостран душек 160/200 2_thumb
Спална Севена за двостран душек 160/200 3_thumb
Спална Севена за двостран душек 160/200 4_thumb
16300 ден
Попуст: -25%
12100 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 15 дена

Креветот е погоден само за двострани душеци 160/200
Креветот е достапен со подлога за душеци - букови летви.
Не може да се користи механизам за подигнување на душекот.
Димензии:
- L208 B166 H90 см.
Материјали: лицев материјал текстил
- тапацир: пена, памучна волна, дополнителни материјали за тапацир
- конструкција: МДФ, цврсто дрво, метални аголни летви
* креветот е дополнително структурно засилен
Во светот на спални има стандард за голема удобност и тоа е тапациран кревет. Моделот е пример за кревет со модерен дизајн и исклучително квалитетна изработка. Структурно зајакната рамка на креветот обезбедува сигурност и безбедност при зголемено оптоварување. За да се обезбеди вашиот мир на умот, ние дополнително ги зајакнавме аглите. Тапацирот со кој е тапациран креветот е силна и еластична ткаенина, со висока издржливост и лесно одржување. Основата на душекот се состои од посебни летви, кои се поставени во низата означена на дијаграмот на склопување. Тие се изработени од ламинирано буково дрво, кое се карактеризира со голема јачина и јачина на оптоварување. Ламеларните чевли се фиксираат со држачи кои не дозволуваат поместување при употреба. Креветот е во цврст и лесен пакет што може да се носи со упатства за инсталирање кои лесно се следат.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Наведената цена не вклучува душек.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Опрема: Број на пакувања: 3
Пакет 1: 166/92/5 см, тежина 8 кг.
Пакет 2: 210/26/15 см, тежина 27 кг.
Пакет 3: 29/19/12 см, тежина 1 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Севена 700.00 ден. 200.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени

Следете не