Спална соба Адонија (без вкл. душек), Адонија, 160/200, даб коњак + црн сјај | Мебел Виденов
Адонија

Спална соба за душек 160/200 , даб коњак + црн сјај , 160/200

Спална соба Адонија (без вкл. душек) 1
Спална соба Адонија (без вкл. душек) 2
Спална соба Адонија (без вкл. душек) 3
Спална соба Адонија (без вкл. душек) 4
Спална соба Адонија (без вкл. душек) 5
Спална соба Адонија (без вкл. душек) 6
Спална соба Адонија (без вкл. душек) 1_thumb
Спална соба Адонија (без вкл. душек) 2_thumb
Спална соба Адонија (без вкл. душек) 3_thumb
Спална соба Адонија (без вкл. душек) 4_thumb
Спална соба Адонија (без вкл. душек) 5_thumb
Спална соба Адонија (без вкл. душек) 6_thumb
49300 ден
38300 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Луксузна спална соба Адонија
Комплетот вклучува кревет, плакар, комода и 2 ноќни шкафчиња.
Креветот е погоден за едностран душек и двостран душек 160/200 см..
Може да се користи механизам за подигнување на душекот - стандарден сет.
Ако одберете двостран душек за вашиот кревет, треба да нарачате и рамка за душек со соодветна големина.
Димензии:
- кревет: L184 B203 H102 см.
- плакар: L185 B51 H220 см.
- комода: L80 B43 H89 см.
- ноќно шкафче: L40 B40 H50 см.
Материјали:
- ламинирана иверица
- декорација: даб коњак + црн сјај
- еко кожа, црна
- полнеж: полиуретанска пена T25 / 38
Луксузниот комплет Адонија располага со поголемо расположение и емоции во спалната соба. Ексклузивниот изглед на моделот дава стил и карактеристична индивидуалност на ентериерот. Препорачуваме да купите комплет HDF механизам за подигање на дното и душекот. Дното дополнително ја стабилизира спалната соба од извртување на дијагоналите, а механизмот за гас помага лесно и ефикасно да се користи просторот под душекот со цел да се складираат постелнина и др. Мебелот има високо издржлива мазна површина. Таблата на креветот е тапацирана со луксузна еко кожа. Таа совршено ја надополнува удобноста на креветот. Сите користени материјали се сертифицирани и безбедни за здравјето на луѓето.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Наведената цена не вклучува душек.
На илустрацијата, креветот има едностран душек.
Во цената на артиклите не е вклучен монтажа, чија вредност е наведена во категоријата услуги од лентата со мени. Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот.Оставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 15
Пакет 1: 227/59 / 4,5 см, тежина 23,6 кг.
Пакет 2: 214/57 / 4,5 см, тежина 20 кг.
Пакет 3: 221/52 / 4,5 см, тежина 20 кг.
Пакет 4: 221/52 / 4,5 см, тежина 20 кг.
Пакет 5: 189/57/6 см, тежина 22,5 кг.
Пакет 6: 189/57/6 см, тежина 22,5 кг.
Пакет 7: 192/108/5 см, тежина 29 кг.
Пакет 8: 212/38/7 см, тежина 23,2 кг.
Пакет 9: 87/51/7 см, тежина 13 кг.
Пакет 10: 83/52/7 см, тежина 12,4 кг.
Пакет 11: 50/49/8 см, тежина 8,25 кг.
Пакет 12: 50/49/8 см, тежина 8,25 кг.
Пакет 13: 205/26/6 см, тежина 5 кг.
Пакет 14: 188/55/4 см, тежина 14,5 кг.
Пакет 15: 50/15/13 см, тежина 7 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Адонија 5400.00 ден. 1800.00 ден. 600.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Комбинирајте со:
Слични производи
Последно видени

Следете не