Спална соба Алинор + LED осветлување, Алинор, даб евок + свила | Мебел Виденов
Алинор

Спална соба + LED за душек 160/200 , даб евок + свила

Спална соба Алинор + LED осветлување 1
Спална соба Алинор + LED осветлување 2
Спална соба Алинор + LED осветлување 3
Спална соба Алинор + LED осветлување 4
Спална соба Алинор + LED осветлување 5
Спална соба Алинор + LED осветлување 6
Спална соба Алинор + LED осветлување 1_thumb
Спална соба Алинор + LED осветлување 2_thumb
Спална соба Алинор + LED осветлување 3_thumb
Спална соба Алинор + LED осветлување 4_thumb
Спална соба Алинор + LED осветлување 5_thumb
Спална соба Алинор + LED осветлување 6_thumb
44300 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Комплетот вклучува кревет,  плакар и 2 ноќни шкафчиња и LED осветлување.
Креветот е погоден за едностран или двостран душек 160/200 см.
Специјалниот сет на механизам за подигнување + дно од МДФ е погоден за моделот.
Ако ја изберете опцијата со двостран душек, треба да купите и рамка за душек (латофлекс) со соодветна големина.
Димензии:
- кревет: L244 B204.5 H30 / 85 см.
- плакар: L203 B58 H203 cm.
- ноќно шкафче: L40 B40 H20 см. - 2 пар
Материјали: ламинирана иверка, даб + свила
LED осветлување
- контрола на сензорот вградено во секоја LED лампа
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Наведената цена не вклучува душек.
На илустрацијата креветот е со едностран душек.
Цената на артиклите не вклучува монтажа, чија вредност е наведена во категоријата услуги од лентата со мени.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 13
Пакет 1: 210/60/6 см, тежина - 23 кг.
Пакет 2: 210/60/4 см, тежина - 21 кг.
Пакет 3: 200/65/6 см, тежина - 20 кг.
Пакет 4: 160/60/8 см, тежина - 13 кг.
Пакет 5: 100/75/8 см, тежина - 36 кг.
Пакет 6: 110/75/6 см, тежина - 12 кг.
Пакет 7: 170/88/4 см, тежина - 20 кг.
Пакет 8: 200/30/10 см, тежина - 25 кг.
Пакет 9: 85/50/6 см, тежина - 11 кг.
Пакет 10: 85/50/6 см, тежина - 11 кг.
Пакет 11: 170/40/4 см, тежина - 7,5 кг.
Пакет 12: 210/15/12 см, тежина - 19 кг.
Пакет 13: 52/15/21 см, тежина - 5,5 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Алинор 4300.00 ден. 1200.00 ден. 400.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени