Спална соба Анталија (без вкл. душек), Анталија, бела | Мебел Виденов
Анталија

Спална соба за душек 160/200 , бела

Спална соба Анталија (без вкл. душек) 1
Спална соба Анталија (без вкл. душек) 1_thumb
96400 ден
73500 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Комплетот вклучува кревет, плакар, комода, 2 ноќни шкафчиња и огледало.
Креветот е погоден само за двостран душек со големина 160/200 см.
Не може да се користи механизам за подигнување.
Треба да купите и рамка за душек со соодветна големина.
Димензии:
- кревет: L267 B210 H111 см
- плакар: L204 B65 H214 см
- ноќно шкафче: L47 B37 H46 см
- комода со огледало: L113 B51 H166 см
- основа и врати - ламинирана иверица
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Наведената цена не вклучува душек.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот.Оставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 16
Пакет 1: 214/3/104 см, тежина 29,2 кг.
Пакет 2: 214/4/103 см, тежина 44 кг.
Пакет 3: 159/11/61 см, тежина 22,8 кг.
Пакет 4 207/8/57 см, тежина 44,8 кг.
Пакет 5: 74/13/48 см, тежина 12,4 кг.
Пакет 6: 220/08/62 см, тежина 47,9 кг.
Пакет 7: 28/10/17 см, тежина 2 кг.
Пакет 8: 28/09/12 см, тежина 10 кг.
Пакет 9: 198/5/89 см, тежина 20,4 кг.
Пакет 10: 208/17/33 см, тежина 18,3 кг.
Пакет 11: 129/1/73 см, тежина 20,6 кг.
Пакет 12: 161/13/104 см, тежина 58,4 кг.
Пакет 13: 117/06/104 см, тежина 34,7 кг.
Пакет 14: 211/7/13 см, тежина 7,3 кг.
Пакет 15: 74/13/48 см, тежина 12,4 кг.
Пакет 16: 165/7/38 см, тежина 9,4 кг
 
Слични производи
Последно видени