Спална соба Ариел (без вкл. душек), Ариел, даб сонома + бел сјај | Мебел Виденов
Ариел

Спална соба за душек 160/200 , даб сонома + бел сјај

Спална соба Ариел (без вкл. душек) 1
Спална соба Ариел (без вкл. душек) 2
Спална соба Ариел (без вкл. душек) 3
Спална соба Ариел (без вкл. душек) 4
Спална соба Ариел (без вкл. душек) 5
Спална соба Ариел (без вкл. душек) 6
Спална соба Ариел (без вкл. душек) 7
Спална соба Ариел (без вкл. душек) 8
Спална соба Ариел (без вкл. душек) 1_thumb
Спална соба Ариел (без вкл. душек) 2_thumb
Спална соба Ариел (без вкл. душек) 3_thumb
Спална соба Ариел (без вкл. душек) 4_thumb
Спална соба Ариел (без вкл. душек) 5_thumb
Спална соба Ариел (без вкл. душек) 6_thumb
Спална соба Ариел (без вкл. душек) 7_thumb
Спална соба Ариел (без вкл. душек) 8_thumb
39200 ден
Попуст: -42%
22400 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Комплетот вклучува кревет, плакар, комода и 2 ноќни шкафчиња.
Креветот е погоден за едностран душек и двостран душек 160/200 см..
Може да се користи механизам за подигнување на душекот - стандарден сет.
Ако одберете двостран душек за вашиот кревет, треба да нарачате рамка за душек со соодветна големина.
Димензии:
- кревет: L164 B206 H30-94.5 см.
- плакар: L160 B55 H218 см.
- комода: L80 B43 H83 см.
- ноќно шкафче: L50 B38 H35 см.
Материјал:
- ламинирана иверица
- декор: даб сонома + бел сјај
- бела еко кожа
- полнет: полиуретанска пена T25 / 38
Моделот има ефективна индивидуалност што ги буди сетилата.
Препорачуваме да купите комплет од HDF дно и механизам за подигнување на душек. Дното дополнително ја стабилизира спалната соба од извртување на дијагоналите, а механизмот на гас помага полесно и ефикасно да се искористи површината под душекот со цел да се складираат ќебиња и многу повеќе. Мебелот има многу издржлив слој со мазна површина. Таблата на креветот е тапацирана со луксузна еко кожа со тоа што совршено ја надополнува удобноста на креветот. Сите користени материјали се сертифицирани и безбедни за здравјето на луѓето.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот.
Наведената цена не вклучува душек.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 17
Пакет 1: 220/63 / 4,5 см, тежина 23,3 кг.
Пакет 2: 87/67/8 см, тежина 21,2 кг.
Пакет 3: 176/49 / 4,5 см, тежина 14,5 кг.
Пакет 4: 220/63 / 4,5 см, тежина 23,3 кг.
Пакет 5: 87/67/8 см, тежина 21,2 кг.
Пакет 6: 176/49 / 4,5 см, тежина 14,5 кг.
Пакет 7: 87/60/7 см, тежина 13,5 кг.
Пакет 8: 170/98/6 см, тежина 27 кг.
Пакет 9: 211/40/6 см, тежина 17,2 кг.
Пакет 10: 84/50/7 см, тежина 12,7 кг.
Пакет 11: 84/50/6 см, тежина 9,7 кг.
Пакет 12: 87/51/7 см, тежина 11,5 кг.
Пакет 13: 58/45/10 см, тежина 9,7 кг.
Пакет 14: 58/45/10 см, тежина 9,7 кг.
Пакет 15: 204/26/5 см, тежина 7,5 кг.
Пакет 16: 84/54/5 см, тежина 14 кг.
Пакет 17: 51/15/20 см, тежина 7,1 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Ариел 4700.00 ден. 1400.00 ден. 500.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени