Спална соба Асторија, за душек 160/200, Асторија, даб антик + антрацит сјај | Мебел Виденов
Асторија

Спална соба за душек 160/200 , даб антик + антрацит сјај

Спална соба Асторија, за душек 160/200 1
Спална соба Асторија, за душек 160/200 2
Спална соба Асторија, за душек 160/200 3
Спална соба Асторија, за душек 160/200 4
Спална соба Асторија, за душек 160/200 1_thumb
Спална соба Асторија, за душек 160/200 2_thumb
Спална соба Асторија, за душек 160/200 3_thumb
Спална соба Асторија, за душек 160/200 4_thumb
27300 ден
Попуст: -39%
16500 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Во комплетот се вклучени кревет, плакар и ноќни шкафчиња (2 парчиња).
Креветот е погоден за едностран душек и двостран душек со димензии 160/200 см.
Може да се користи механизам за подигнување на душекот - стандарден сет.
Ако ја изберете опцијата со двостран душек, мора да купите рамка за душек со соодветна големина.
Димензии:
- кревет: L164 B204,5 H25 / 75 см.
- плакар: L156 B50 H182 см.
- ноќно шкафче: L54 B38 H30 cм.
Основа материјал:
-иверка
- иверица ламинирана
Површински врати:
-Шагре
Механизми:
-шини за фиоки
Вклучено во сетот:
- кревет
- плакар
- ноќно шкафче - 2 бр.
Површина на основата:
-сјај
-шагре
Врата - материјал:
- иверица ламинирана
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Наведената цена не вклучува душек.
На илустрацијата креветот е со едностран душек.
Цената на артиклите не вклучува монтажа, чија вредност е наведена во категоријата услуги од лентата со мени.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 13
Пакет 1: 185/56 / 4,5 см, тежина 18 кг.
Пакет 2: 185/56/6 см, тежина 18 кг.
Пакет 3: 161/56/6 см, тежина 17 кг.
Пакет 4: 149/46/6 см, тежина 16 кг.
Пакет 5: 149/46/6 см, тежина 16 кг.
Пакет 6: 83/57/9 см, тежина 15 кг.
Пакет 7: 167/79 / 4,5 см, тежина 18 кг.
Пакет 8: 207/33 / 4,5 см, тежина 10,5
Пакет 9: 62/46/8 см, тежина 10 кг.
Пакет 10: 62/46/8 см, тежина 10 кг.
Пакет 11: 205/24/6 см, тежина 6 кг.
Пакет 12: 157/47/3 см, тежина 11 кг.
Пакет 13: 40/25/20 см, тежина 4,2 кг.
 
 
Слични производи
Последно видени