Спална соба Делициа (без вкл. душек), Делициа, орев + црна | Мебел Виденов
Делициа

Спална соба за душек 160/200 , орев + црна

Спална соба Делициа (без вкл. душек) 1
Спална соба Делициа (без вкл. душек) 2
Спална соба Делициа (без вкл. душек) 3
Спална соба Делициа (без вкл. душек) 4
Спална соба Делициа (без вкл. душек) 1_thumb
Спална соба Делициа (без вкл. душек) 2_thumb
Спална соба Делициа (без вкл. душек) 3_thumb
Спална соба Делициа (без вкл. душек) 4_thumb
104300 ден
Попуст: -23%
79500 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Комплетот вклучува кревет, плакар, комода, 2 ноќни шкафчиња и огледало.
Креветот е погоден само за двостран душек со големина 160/200 см.
Не може да се користи механизам за подигнување.
Треба да купите и рамка за душек со соодветна големина.
Димензии:
- кревет: L292 B211 H127 см
- плакар: L250 B61 H221 см
- ноќно шкафче: L50 B40 H46 см
- комода со огледало: L137 B53 H158 см
Материјали:
- основа и врати - ламинирана иверица
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Наведената цена не вклучува душек.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот.Оставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 18
Пакет 1: 217/3/67 см, тежина 16,5 кг.
Пакет 2: 224/14/51 см, тежина 20,4 кг.
Пакет 3: 132/7/131 см, тежина 42,1 кг.
Пакет 4 223/6/55 см, тежина 35,5 кг.
Пакет 5: 250/7/52 см, тежина 42,2 кг.
Пакет 6: 251/9/11 см, тежина 11,1 кг.
Пакет 7: 211/10/62 см, тежина 12 кг.
Пакет 8: 27/10/18 см, тежина 2,7 кг.
Пакет 9: 179/4/43 см, тежина 16 кг.
Пакет 10: 145/8/71 см, тежина 25,4 кг.
Пакет 11: 147/9/15 см, тежина 20,4 кг.
Пакет 12: 162/14/63 см, тежина 57,4 кг.
Пакет 13: 68/24/48 см, тежина 24,3 кг.
Пакет 14: 132/6/107 см, тежина 34,6 кг.
Пакет 15: 21/14/21 см, тежина 3,2 кг.
Пакет 16: 103/13/81 см, тежина 20,6 кг.
Пакет 17: 208/17/33 см, тежина 32,1 кг.
Пакет 18: 165/7/38 см, тежина 9,4 кг.
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Делициа 5100.00 ден. 1200.00 ден. 400.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени

Следете не