Спална соба Деница за душек 160/200, Деница, даб коњак + црн сјај | Мебел Виденов
Деница

Спална соба за душек 160/200 , даб коњак + црн сјај

Спална соба Деница за душек 160/200 1
Спална соба Деница за душек 160/200 2
Спална соба Деница за душек 160/200 3
Спална соба Деница за душек 160/200 4
Спална соба Деница за душек 160/200 5
Спална соба Деница за душек 160/200 6
Спална соба Деница за душек 160/200 1_thumb
Спална соба Деница за душек 160/200 2_thumb
Спална соба Деница за душек 160/200 3_thumb
Спална соба Деница за душек 160/200 4_thumb
Спална соба Деница за душек 160/200 5_thumb
Спална соба Деница за душек 160/200 6_thumb
36800 ден
25400 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Комплетот вклучува кревет, плакар, комода, 2 ноќни шкафчиња.
Креветот е погоден за едностран или двостран душек 160/200 см.
Може да се користи механизам за подигнување на душекот - стандарден сет.
Ако ја изберете опцијата со двостран душек, мора да купите и рамка за душек (латофлекс) со соодветна големина.
Рамката на душекот мора да биде висока не повеќе од 5 см.!
Димензии:
- кревет: L165 B206 H90 см.
- плакар: L180 B58 H220 см.
- комода: L90 B43 H76 см.
- ноќно шкафче: L54 B38 H30 см.
Материјал:
- основа: ламинирана иверица
- предна страна/врати: црн сјај
- табла: црна еко кожа
- рачки: алуминиум/пвц
Декорација:
- даб коњак + црн сјај
- рачки: алуминиумски / ПВЦ
Спалната соба Деница е стилска комбинација од најмодерниот и функционален мебел од нашиот каталог.
Површини имаат ефектни декори, со висока отпорност, овозможувајќи брзо и лесно чистење.
Можете да купите механизам на гас, механизам за подигнување и дно за спалната. Механизмот ви овозможува да го користите просторот под душекот за чување постелнина и предмети.
Дното од МДФ дополнително ја стабилизира изградбата на рамката за спалната. Сите користени материјали се сертифицирани и безбедни за здравјето на луѓето.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Наведената цена не вклучува душек.
На илустрацијата креветот е со едностран душек.
Цената на артиклите не вклучува монтажа, чија вредност е наведена во категоријата услуги од лентата со мени.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 15
Пакет 1: 220/63 / 5,5 см, тежина 30,75 кг.
Пакет 2: 220/55/5 см, тежина 23,7 кг.
Пакет 3: 186/62/5 см, тежина 22,2 кг.
Пакет 4: 220/100/3 см, тежина 21 кг.
Пакет 5: 220/100/3 см, тежина 21 кг.
Пакет 6: 175/95/6 см, тежина 22,1 кг.
Пакет 7: 208/37/4 см, тежина 12,3 кг.
Пакет 8: 170/38/4 см, тежина 9,6 кг.
Пакет 9: 97/56/8 см, тежина 15,8 кг.
Пакет 10: 77/49/8 см, тежина 12,5 кг.
Пакет 11: 63/45/8 см, тежина 8 кг.
Пакет 12: 63/45/8 см, тежина 8 кг.
Пакет 13: 192/27/6 см, тежина 7,55 кг.
Пакет 14: 183/74/3 см, тежина 15,1 кг.
Пакет 15: 52/15/12 см, тежина 6 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Деница 3200.00 ден. 1300.00 ден. 500.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени