Спална соба Деника (без вкл. душек), Деника, 160/200, даб евок + бел сјај | Мебел Виденов
Деника

Спална соба , даб евок + бел сјај , 160/200

Спална соба Деника (без вкл. душек) 1
Спална соба Деника (без вкл. душек) 2
Спална соба Деника (без вкл. душек) 3
Спална соба Деника (без вкл. душек) 4
Спална соба Деника (без вкл. душек) 5
Спална соба Деника (без вкл. душек) 6
Спална соба Деника (без вкл. душек) 1_thumb
Спална соба Деника (без вкл. душек) 2_thumb
Спална соба Деника (без вкл. душек) 3_thumb
Спална соба Деника (без вкл. душек) 4_thumb
Спална соба Деника (без вкл. душек) 5_thumb
Спална соба Деника (без вкл. душек) 6_thumb
14600 ден
Промоција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Комплетот вклучува кревет, комода и 2 ноќни шкафчиња.
Креветот е погоден за едностран душек и двостран душек 160/200 см..
не може да се користи механизам за подигнување на душекот.
Ако одберете двостран душек за вашиот кревет, треба да нарачате и рамка за душек со соодветна големина.
Димензии:
- кревет: L164.5 B204.5 H35-90 см.
- комода: L60.5 B44 H113 см.
- ноќно шкафче: L50.5-51 B44 H43 см.
Материјал:
- ламинирана иверица
Декорација:
- даб евок + бел сјај
Моделот има ефективна индивидуалност што ги буди сетилата.
Препорачуваме да купите комплет од HDF дно и механизам за подигнување на душек. Мебелот има многу издржлив слој со мазна површина. Сите користени материјали се сертифицирани и безбедни за здравјето на луѓето.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Наведената цена не вклучува душек.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 7
Пакет 1: 172/87/6 см, тежина - 26 кг.
Пакет 2: 112/34/9 см, тежина - 20 кг.
Пакет 3: 70/57/12 см, тежина - 20 кг.
Пакет 4: 100/54/8 см, тежина - 18,5 кг.
Пакет 5: 60/58/10 см, тежина - 13,7 кг.
Пакет 6: 60/53/10 см, тежина - 13,7 кг.
Пакет 7: 41/16/12 см, тежина - 4,5 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Деника 3500.00 ден. 700.00 ден. 200.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Комбинирайте с:
Последно видени

Следете не