Спална соба Девин + душек 160/200, Девин + душек, бело шагре | Мебел Виденов
Девин + душек

Спална соба + душек , бело шагре

Спална соба Девин + душек 160/200 1
Спална соба Девин + душек 160/200 2
Спална соба Девин + душек 160/200 3
Спална соба Девин + душек 160/200 4
Спална соба Девин + душек 160/200 1_thumb
Спална соба Девин + душек 160/200 2_thumb
Спална соба Девин + душек 160/200 3_thumb
Спална соба Девин + душек 160/200 4_thumb
83800 ден
62100 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Комплетот вклучува кревет, едностран душек Лео Класик, плакар, комода, огледало и 2 ноќни шкафчиња.
Креветот е погоден за едностран или двостран душек 160/200 см.
За овој модел може да се користи механизам за подигнување - стандарден сет.
Ако ја изберете опцијата со двостран душек, мора да купите и рамка за душек (латофлекс) со соодветна големина.
Димензии:
- кревет: L165 B212 H95 см.
- плакар: L180 B52 H203 см.
- ноќно шкафче: L50 B45 H30 см.
- комода: L90 B45 H82,5 см.
- огледало: L60/80 см.
Материјали:
- ламинирана иверица
- алуминиумски рачки
- шини за фиоки
- огледало 4 мм.
- ПВЦ лајсни
- еко кожа
- полнето со пенополиуретанова пена
-Декорација:
- бело шагре
Душек Лео Класик едностран
Душекот спаѓа во моделите со цврстина под умерената.
Висина 20 см (+/- 1 см)
Спалната соба Девин нуди оригинален и модерен тип на соба, елегантно и ефективно нагласена со декоративни детали. Мебелот во комплетот има оптимална функционалност за современи стандарди.
Вратите со огледалата на плакарот, практично обезбедуваат одржување на секојдневната тоалетна. Тапацирните табли даваат префинет изглед на мебелот и совршено ја надополнуваат удобноста на креветот. Користените материјали се со сертифицирано потекло и квалитет и се целосно безбедни за здравјето. Сите површини се мазни, лесни за чистење и одржување.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети, заради веројатност за сечење на мебелот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот.Оставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 16
Пакет 1: 179/53/6 см, тежина 26 кг.
Пакет 2: 204/54/5 см, тежина 33 кг.
Пакет 3: 189/53/5 см, тежина 24 кг.
Пакет 4: 193/47/5 см, тежина 24 кг.
Пакет 5: 193/47/5 см, тежина 24 кг.
Пакет 6: 40/10/10 см, тежина 2 кг.
Пакет 7: 168/93/4 см, тежина 28 кг.
Пакет 8: 204/33/7 см, тежина 24 кг.
Пакет 9: 48/44/17 см, тежина 6,5 кг.
Пакет 10: 93/48/9 см, тежина 21 кг.
Пакет 11: 82/48/11 см, тежина 21 кг.
Пакет 12: 40/10/10 см, тежина 2 кг.
Пакет 13: 53/48/10 см, тежина 13 кг.
Пакет 14: 53/48/10 см, тежина 13 кг.
Пакет 15: 83/63/3 см, тежина 9 кг.
Пакет 16: 160/200/20 см, тежина 50 кг
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Девин + душек 5000.00 ден. 2900.00 ден. 900.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не