Спална соба Долорес (без вкл. душек), Долорес, 160/200, бела | Мебел Виденов
Долорес

Спална соба за душек 160/200 , бела , 160/200

Спална соба Долорес (без вкл. душек) 1
Спална соба Долорес (без вкл. душек) 1_thumb
73300 ден
55500 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Комплетот вклучува кревет, плакар, комода, 2 ноќни шкафчиња и огледало.
Креветот е погоден само за двостран душек со големина 160/200 см.
Не може да се користи механизам за подигнување.
Треба да купите рамка за душек со соодветна големина.
Димензии:
- кревет: L176 B211 H120 см
- плакар: L204 B65 H214 см
- ноќно шкафче: L50 B39 H49 см
- комода: L113 B42 H74 см
- огледало: L108 B9 H112 см
- основа и врати - ламинирана иверица
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Наведената цена не вклучува душек.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот.Оставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 13
Пакет 1: 213/3/106 см, тежина 30,6 кг.
Пакет 2: 213/5/103 см, тежина 39,6 кг.
Пакет 3: 203/8/58 см, тежина 44,8 кг.
Пакет 4 216/6/62 см, тежина 38,4 кг.
Пакет 5: 210/7/16 см, тежина 8 кг.
Пакет 6: 27/11/18 см, тежина 2,1 кг.
Пакет 7: 118/10/113 см, тежина 13,6 кг.
Пакет 8: 69/18/52 см, тежина 26,8 кг.
Пакет 9: 119/14/48 см, тежина 32,2 кг.
Пакет 10: 189/11/76 см, тежина 24,3 кг.
Пакет 11: 205/8/32 см, тежина 28,6 кг.
Пакет 12: 22/11/20 см, тежина 3,2 кг.
Пакет 13: 165/7/38 см, тежина 9,4 кг.
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Долорес 6800.00 ден. 1500.00 ден. 500.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Комбинирајте со:
Слични производи
Последно видени

Следете не