Спална соба Електа, Електа, 160/200, даб сонома + антрацит сјај | Мебел Виденов
Електа

Спална соба , даб сонома + антрацит сјај , 160/200

Спална соба Електа 1
Спална соба Електа 2
Спална соба Електа 3
Спална соба Електа 4
Спална соба Електа 5
Спална соба Електа 1_thumb
Спална соба Електа 2_thumb
Спална соба Електа 3_thumb
Спална соба Електа 4_thumb
Спална соба Електа 5_thumb
38000 ден
Попуст: -34%
25000 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Спална соба Електа 160/200
Комплетот вклучува кревет, плакар, комода и 2 ноќни шкафчиња.
Креветот е погоден за едностран душек и двостран душек 160/200 см..
Може да се користи механизам за подигнување на душекот - стандарден сет.
Димензии:
- кревет: L164 B208 H85/35 см.
- плакар: L172.5 B48.5 H185 см.
- комода: L120 B43 H76 см.
- ноќно шкафче: L45 B38 H40 см.
Материјал:
- ламинирана иверица
Тапацир:
- текстил
Ова е целосно решение за мебел во спална соба, кој се карактеризира со одлични квалитети на мебел во сетот. Мебел за спални соби што совршено ја исполнува колекцијата со содржина. Плакарот има практичен функционален распоред, кој нуди чување облека и постелнина во насоодветна форма. Препорачуваме да купите механизам на гас за подигнување на душекот и на дното за креветот. Механизмот ви овозможува да го користите просторот под душекот за постелнина и предмети. Рамката на душекот овозможува природна вентилација на душекот. Сите користени материјали се сертифицирани и безбедни за здравјето на луѓето.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот.
Наведената цена не вклучува душек.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 14
Пакет 1: 187/55/4 см, тежина 18 кг.
Пакет 2: 187/55/4 см, тежина 18 кг.
Пакет 3: 182/57/8 см, тежина 32 кг.
Пакет 4: 93/56/7 см, тежина 16 кг.
Пакет 5: 187/51/5 см, тежина 20 кг.
Пакет 6: 187/51/5 см, тежина 20 кг.
Пакет 7: 177/90/3 см, тежина 16,5 кг.
Пакет 8: 210/33/6 см, тежина 16 кг.
Пакет 9: 172/35/5 см, тежина 12,5 кг.
Пакет 10: 128/53/7 см, тежина 25 кг.
Пакет 11: 125/50 / 7,5 см, тежина 19 кг.
Пакет 12: 57/48/9 см, тежина 9,5 кг.
Пакет 13: 57/48/9 см, тежина 9,5 кг.
Пакет 14: 40/25/20 см, тежина 7,5 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Електа 4300.00 ден. 1300.00 ден. 400.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени