Спална соба Ева (без вкл. душек), Ева, бела | Мебел Виденов
Ева

Спална соба за душек 160/200 , бела

Спална соба Ева (без вкл. душек) 1
Спална соба Ева (без вкл. душек) 1_thumb
75600 ден
Попуст: -26%
55600 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Комплетот вклучува кревет, плакар, комода, 2 ноќни шкафчиња и огледало.
Креветот е погоден само за двостран душек со големина 160/200 см.
Не може да се користи механизам за подигнување.
Треба да купите рамка за душек со соодветна големина.
Димензии:
- кревет: L183 B211 H123 см
- плакар: L177 B57 H207 см
- ноќно шкафче: L50 B39 H49 см
- комода: L113 B42 H74 см
- огледало L92 B5.5 H104 см
Материјали:
- основа и врати - ламинирана иверица
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Наведената цена не вклучува душек.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот.Оставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 16
Пакет 1: 200/11/43 см, тежина 27,2 кг.
Пакет 2: 213/43 / 26,9 см, тежина 1 кг.
Пакет 3: 168/7/52 см, тежина 25,7 кг.
Пакет 4 191/7/12 см, тежина 3,6 кг.
Пакет 5: 121/6/18 см, тежина 0,95 кг.
Пакет 6: 207/4/53 см, тежина 31,5 кг.
Пакет 7: 92/16/16 см, тежина 2,1 кг.
Пакет 8: 204/4/24 см, тежина 12 кг.
Пакет 9: 185/12/65 см, тежина 14 кг.
Пакет 10: 196/6/83 см, тежина 8,5 кг.
Пакет 11: 110/8/97 см, тежина 8,5 кг.
Пакет 12: 190/11/79 см, тежина 25,5 кг.
Пакет 13: 197/4/51 см, тежина 21,3 кг.
Пакет 14: 78/18/52 см, тежина 27 кг.
Пакет 15: 120/18/50 см, тежина 35 кг.
Пакет 16: 165/7/38 см, тежина 9,4 кг.
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Ева 5100.00 ден. 1200.00 ден. 400.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени

Следете не