Спален комплет Еван, Еван, даб евок + свила | Мебел Виденов
Еван

Спален комплет за душек 160/200 , даб евок + свила

Спален комплет Еван 1
Спален комплет Еван 2
Спален комплет Еван 3
Спален комплет Еван 1_thumb
Спален комплет Еван 2_thumb
Спален комплет Еван 3_thumb
11800 ден
8100 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Комплетот вклучува кревет и ноќни шкафчиња (2 парчиња).
Креветот е погоден за едностран или двостран душек 160/200 см.
Може да се користи механизам за подигнување на душекот - стандарден сет.
Ако ја изберете опцијата со двостран душек, мора да купите рамка за душек (латофлекс) со соодветна големина.
Димензии:
- кревет: L164 / 204 B214 H30 / 92 см.
- ноќно шкафче: L50 B38 H40 см.
Материјали: ламинирана иверица
Декорација: од даб евок + свила
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Наведената цена не вклучува душек. На илустрацијата, креветот има едностран душек. Цената на артиклите не вклучува монтажа, чија вредност е наведена во категоријата услуги од лентата со мени.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 7
Пакет 1: 150/89/4 см., тежина - 19 кг.
Пакет 2: 203/37/4 см., тежина - 12,4 кг.
Пакет 3: 180/35/4 см., тежина - 10,3 кг.
Пакет 4: 202 / 19,5 / 3 см., тежина - 19,1 кг.
Пакет 5: 57/47/8 см., тежина - 12,5 кг.
Пакет 6: 57/47/8 см., тежина - 12,5 кг.
Пакет 7: 40/15/15 см., тежина - 2,2 кг.
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Еван 1600.00 ден. 400.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени