Спална соба Филаделфија (без вкл. душек), Филаделфија, даб евок + магма | Мебел Виденов
Филаделфија

Спална соба за душек 160/200 , даб евок + магма

Спална соба Филаделфија (без вкл. душек) 1
Спална соба Филаделфија (без вкл. душек) 2
Спална соба Филаделфија (без вкл. душек) 3
Спална соба Филаделфија (без вкл. душек) 4
Спална соба Филаделфија (без вкл. душек) 5
Спална соба Филаделфија (без вкл. душек) 6
Спална соба Филаделфија (без вкл. душек) 1_thumb
Спална соба Филаделфија (без вкл. душек) 2_thumb
Спална соба Филаделфија (без вкл. душек) 3_thumb
Спална соба Филаделфија (без вкл. душек) 4_thumb
Спална соба Филаделфија (без вкл. душек) 5_thumb
Спална соба Филаделфија (без вкл. душек) 6_thumb
33600 ден
23200 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Комплетот вклучува кревет, плакар, комода, ноќни шкафчиња (2 пар).
Креветот е погоден за едностран или двостран душек 160/200 см.
Може да се користи механизам за подигнување на душекот - стандарден сет.
Ако ја изберете опцијата со двостран душек, мора да купите и рамка за душек (латофлеск) со соодветна големина.
Димензии:
- кревет: L164 B204.5 H30 / 80 см.
- плакар: L156 B50 H185 см.
- комода: L80 B40 H86 см.
- ноќно шкафче: L45 B38 H40 cм.
Материјали: ламинирана иверица 15мм, декорација даб евок + магма
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
На илустрацијата креветот е со едностран душек.
Цената не вклучува душек.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 14
Пакет 1: 187/57/5 см, тежина - 17,8 кг.
Пакет 2: 187/58/8 см, тежина - 31 кг.
Пакет 3: 160/58/6 см, тежина - 23,7 кг.
Пакет 4: 150/50/4 см, тежина - 16,1 кг.
Пакет 5: 150/50/4 см, тежина - 16,1 кг.
Пакет 6: 157/46/3 см, тежина - 9,3 кг.
Пакет 7: 167/80/3 см, тежина - 20,7 кг.
Пакет 8: 210/36/4 см, тежина - 12,7 кг.
Пакет 9: 210/27/4 см, тежина - 7,4 кг.
Пакет 10: 85/50/9 см, тежина - 17,3 кг.
Пакет 11: 87/50/10 см, тежина - 18,5 кг.
Пакет 12: 57/48/9 см, тежина - 9,5 кг.
Пакет 13: 57/48/9 см, тежина - 9,5 кг.
Пакет 14: 40/22/20 см, тежина - 3,3 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Филаделфија 4300.00 ден. 1100.00 ден. 400.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени

Следете не